Terug
Datum:
25-11-2017  STATUS
Tijd:
21:00
Locatie:
de hoek

D Band flyer

Beste vrienden, bekenden en relaties,
 
Enige tijd geleden hebben we als D-BAND aangekondigd dat we optreden op zaterdag 25 november 2017, tussen 21.00-24.00 uur, te Gorssel in het café De Hoek (www.eetcafe-dehoek.nl). Zie ook de bijlage.
 
De D-BAND is voortgekomen uit mijn werk met het bedrijf Doxis, toen Max Beekhuis mij vroeg:" ik speel een beetje gitaar, doe jij ook wat?", waarop ik antwoordde: "ik zing onder de douche". Constaterende dat we dan ongeveer even goed waren, ontstond het idee voor een gezamenlijke muzikale inspanning. Toen anderen daar lucht van kregen, groeide het gezelschap al snel uit. De band bestaat nu uit: 
Heleen Kreuk, Lara van Dijken en ikzelf (zang)
Jochem Vreeke, Leon Heuts (gitaar)
Max Beekhuis (bas)
Willem Küller (drums)
Jaap de Witt (tourmanager voor dit optreden) 
We spelen blues-rock muziek, met o.a. nummers als Sweet Jane (Lou Reed), Hotel California (Eagles), Bring me some Water (Melissa Etheridge), Lungs (Townes van Zandt). Uiteindelijk 12 nummers, gedurende 2 uur inclusief korte pauze.
 
We hebben ruim een jaar iedere maand samengespeeld in Utrecht in DB studio's, de laatste tijd wat intensiever, met naar ons gevoel een goed resultaat. Bijzonder omdat we allemaal mensen zijn die naast hun werk een passie delen: muziek maken met elkaar. Dit plezier en de muziek willen we graag met jullie delen!
 
De locatie is bijzonder, Gorssel, mijn woonplaats, deels verklaarbaar uit de warme contacten van mijzelf én de bereidheid van Willem Mogezomp van 'De Hoek' om de 'bucketlist' avond van de band te faciliteren. Gorssel is al een leuke plaats, met bijvoorbeeld Museum MORE, wij maken het die dag nog een beetje gezelliger!
Er zijn eventueel genoeg overnachtingsmogelijkheden (omgeving Gorssel, Deventer en Zutphen) in de buurt. Kortom; een enerverend weekend met partner en zaterdagavond de sound van de D-BAND.
 
We gaan natuurlijk voor een uitverkocht café (toegang is gratis, de drank en hapjes voor eigen rekening), het liefst met veel vrienden, bekenden en relaties met partner, kinderen, vrienden en dorpsgenoten uit Gorssel en wijde omgeving.
 
Hooggeëerd publiek, wij hebben er veel zin! Komt dat zien!
 
De D-BAND
(Heleen, Lara, Jochem, Jaap, Max, Leon, Willem en ikzelf)
 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Bart van der Meij
 
 
Joppelaan 62
7213 AD  Gorssel
 
06 50826060
bart@pulsarpartners.nl