x

Welkom bij Café de Hoek

Puzzelrit 2021

Eetcafé de Hoek en Bosrijk Ruighenrode organiseren samen de leukste en lekkerste puzzelrit van Gelderland. 

Er lekker even tussenuit. Gewoon gezellig met het gezin, in de eigen auto op pad. Een mooie route, lastige vragen, puzzels en iets lekkers voor onderweg.

Op zaterdag 20 en zaterdag 27 maart 2021 is het mogelijk om de leukste en lekkerste puzzelrit van Gelderland te rijden. De route is een coronaproof puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt door de gemeentes Lochem en Bronckhorst. De puzzelrit is voor jong en oud. Beantwoord vragen onderweg om kans te maken op geweldige prijzen!

De puzzelrit is een reis door de provincie waarbij je een mooi beeld krijgt van wat de omgeving te bieden heeft. Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bekijken en willen picknicken dan is dat mogelijk. Neem wel alle regels in acht die gelden m.b.t. Covid-19.

Halverwege kom je bij de tussenstop, hier staat een heerlijke versnapering op jullie te wachten! Deze versnapering zal al een kleine impressie geven van wat de menukaart bij beiden te bieden heeft. Ook hier weer rekening houden met de regels die op dat moment gelden m.b.t. Covid-19.

Startpunt: Er wordt gestart vanaf de Eetcafé de Hoek, Joppelaan 5 in Gorssel of bij Bosrijk Ruighenrode, Vordenseweg 6 in Lochem.

Er is een borreltas to-go verkrijgbaar, deze kun je tot 48 uur voor aanvang van de puzzelrit bestellen via 06-28231101. Er zitten diverse hapjes in, die eenvoudig in de auto te eten zijn voor € 7,50 p.p. (vanaf 2 pers.).

Belangrijke punten:

 • De auto mag vertrekken tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
 • De tocht is ca. 100 kilometer lang en duurt ca. 3,5 uur, maar het tempo bepaal je natuurlijk zelf.
 • JOUW STARTTIJD & DEELNAME RESERVEER JE DOOR TE
  BELLEN/APPEN NAAR 06 2823 1101
 • Opgave kan tot 48 uur voor aanvang van de puzzelrit
 • Deelname is € 10,00 per persoon (hiervoor krijg je een consumptie, 2 versnaperingen en kans op de leuke grote prijzen!)
 • Deelname is geheel op eigen risico, Eetcafé de Hoek en Bosrijk Ruighenrode kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of anderszins. Zie ook deelnamereglement.

Heel veel succes en plezier met het rijden van de leukste en lekkerste puzzelrit van Gelderland!

Wanneer ben je de winnaar:

 • Lever bij terugkomst je antwoordformulier in bij je startlocatie.
 • Een deskundige en onafhankelijke jury kijkt de antwoorden na.
 • Zorg ook dat je alle foto-opdrachten hebt ingestuurd.
 • Deze worden beoordeeld op juistheid/deskundigheid/creativiteit.
 • Op basis van de juiste antwoorden en de beste foto's wordt de winnaar bepaald.

De winnaar wordt telefonisch op de hoogte gebracht.

Hoofdprijs algehele winnaar:

Een hotelovernachting incl. welkomstdrankje, een heerlijk ontbijt en een portie bitterballen bij Hotel Bosrijk Ruighenrode.

Hoofdprijs weekend winnaar:

Een etentje incl. 2 drankjes p.p. bij Eetcafé de Hoek.